Calitate japoneza
Ultima tehnologie de la Sharp, disponibila acum
15 ani garantie a produselor Sharp
Peste 50 de ani experienta in domeniu
Cere oferta
Tracker Fotovoltaic - Fabricat in Romania
Fabricat in Romania la preturi accesibile
Cresterea productiei fotovoltaice cu pana la 40%
Sistem de orientare intelligent
Structura rezistenta din otel
Cere oferta
Previous
Next

Proiect Kit Fotovoltaic 6 Kw

Fabrica de energie comercializeaza kituri on-grid/off-grid, si le configureaza in functie de cerintele clientilor si la cel mai bun raport calitate-pret.
 
La cerere se poate oferi si montajul efectuat de unul dintre partenerii nostri. Pentru a afla ce tip de kit aflat in oferta noastra vi se potriveste, apasa aici/vezi butonul configurator kit din meniu.

Brand-urile noastre de incredere

Kit complet Tracker Fotovoltaic​

De ce T-SOL 5.0?

Fabrica de Energie işi propune sa personalizeze trackerele dupa nevoile clientilor nostri , astfel la comanda putem produce multiple dimensiuni de trackere sau să creem limitări de miscare.

T-SOL 5.0 poate fi dotat cu un numar de pana la 15 panouri fotovoltaice.

T-SOL 5.0 este produs in Romania, pe un suport masiv din otel zincat cu 5 puncte de sprijin: 1 pivot central si 4 brate dotate cu roti, ceea ce asigura o rezistenta sporita.

Cele mai populare produse

Parerea clientilor

Acest tracker solar face toti banii, imi pare rau ca nu am aflat de asta mai devreme. Intr-adevar, energia regenerabila este viitorul si imi pare bine ca este in sfarsit accesibila tuturor!


Alin Dumitrascu
Ador impactul pozitiv pe care il aveti asupra mediului cu aceste panouri fotovoltaice. Kit-ul de panouri solare si tracker cumparat este incredibil de eficient si probabil cea mai buna achizitie din ultima perioada.
Cristina Stoian
Consultanta rapida si o navigare extrem de facila pe site. Am reusit sa gasesc produsul dorit rapid, si dupa o discutie telefonica, reprezentantul mi-a dat multe informatii extra despre ce cautam, astfel incat la sfarsit am fost foarte multumit de alegerea facuta.
Cosmin Petrisor

Aboneaza-te la newsletter

© Fabrica de Energie 2021

mobilpay-siguranta